Zelena kaplja - eliksir zdravja

V enem kozarcu vse kar potrebujemo! Zelena kaplja je 100 % naravni, organski napitek, ki se pridobiva s hladnim stiskanjem eko pirine trave. Ne vsebuje aditivov, konzervansov in umetnih barvil.

ZELENA KAPLJA – eliksir zdravja

zelena-kaplja-logo

V enem kozarcu vse kar potrebujemo!

Zelena kaplja je 100 % naravni, organski napitek, ki se pridobiva s hladnim stiskanjem eko pirine trave. Ne vsebuje aditivov, konzervansov in umetnih barvil.

Zeleni eko sok pirine trave je največji naravni vir klorofila. Vsebuje veliko vitamina C in vitamina A. Je odličen vir vitaminov: E, A, K, C, D, B1, B2, B3, B7, B17 in mineralov: kalcija, železa, magnezija, cinka, selena, mangana in bakra.

 

zelena-kaplja

Prednosti "Zelene kaplje":
  • izboljšuje splošno psihofizično stanje organizma
  • celice oskrbuje s kisikom
  • krepi imunski sistem
  • za povečanje odpornosti in dobro počutje
  • za uravnavanje prekomerne telesne teže
  • pospešuje in olajšuje prebavo
  • odličen za detoksikacijo
  • izboljšuje kakovost sna


Pira vsebuje celo vrsto hranljivih sestavin, vključujoč proteine, esencialne aminokisline, vitamine, kompleksne ogljikove hidrate in močna rastlinska vlakna. Je prijetnega, sladkega okusa in lahko prebavljiva.

Zaradi nizkega glikemičnega indeksa in nizke kalorične vrednosti eko pirine trave je Zelena kaplja odlična za vse, ki so na dieti, sladkorne bolnike, za osebe z alergijami in s kardiovaskularnimi boleznimi, z boleznimi črevesja, pri dietah za zniževanje nivoja holesterola in trigliceridov.

Več si preberite na http://www.zelenakaplja.si/.

 

V Vilo zdravja po eliksir zdravja!

O učinkovitosti izdelka smo se prepričali na lastne oči, ko smo imeli priložnost sodelovati pri »Zeleni preobrazbi«, v kateri so tri prostovoljke en mesec uživale eko sok pirine trave Zelena kaplja.
Pregled z medicinko termo kamero, ki je bil opravljen v VILI ZDRAVJA pred in po mesecu uživanja Zelene kaplje, je potrdil pozitivne, zelo dobre učinke, na prebavnem traktu.
Več o tem si lahko pogledate v video posnetku  in preberete v članku


Pakiranje vsebuje 32 skodelic soka pirine trave po 28 ml. Neto teža pakiranja znaša 896 gramov.
Proizvajalec: Zelena Kaplja d.o.o., Tržaška 291, 1000 Ljubljana

Opomba:


Zaradi specifike transporta izven Ljubljane je dobava možna le s predhodnim dogovorom. Osebni prevzem v Vila zdravja, Neubergerjeva 31, 1000 Ljubljana.
Prosimo, da s seboj prinesete hladilno torbo z zamrznjenimi bloki, tako da boste lahko zagotovili primeren transport izdelka do vašega doma. Izdelek je potrebno hraniti v zamrzovalniku na temperaturi -18º C. Ko ga odmrznete, ga ne smete ponovno zamrzovati.V spodnjem videu si poglejte pravilen način konzumiranja: