Zelena preobrazba

Vila zdravja, je bila kot edini izvajalec medicinskih pregledov s termokatero oz. medicinske termografije v Sloveniji in širši regiji, povabljena k sodelovanju v projektu »Zelena preobrazba« in sicer z namenom ugotavljanja učinkovitosti delovanja izdelka iz soka pirine trave z imenom »zelena kaplja« na organizem v določenem časovnem obdobju.

Projekt »Zelena preobrazba«, je bil zastavljen na sledeči način:

  1. V oddaji »Klepet ob kavi« so bile izbrane (izžrebane) tri prostovoljke, ki imajo težave v predelu prebavnega trakta.
  2. Povabili smo jih v »Vilo Zdravja«, kjer smo opravili pregled celotnega telesa z diagnostično metodo medicinske termografije.
  3. V »Vili Zdravja« so, takoj po opravljenem pregledu z medicinsko termografijo, prostovoljke prejele svoj mesečni paket oz. odmerek »zelene kaplje«, ki so ga nato konzumirale vsakodnevno po prejetih navodilih . Obdobje terapije z »zeleno kapljo« je trajalo natanko 32 dni.
  4. Po zaključku testnega obdobja, smo jih ponovno povabili v »Vilo Zdravja«, kjer smo opravili ponovni pregled celotnega telesa z diagnostično metodo medicinske termografije in rezultate medsebojno primerjali.
Pri prvem pregledu z medicinsko termografijo, smo pri vseh treh prostovoljkah zaznali določene vnetne procese in težave v predelu prebavnega trakta, kot tudi v ostalih predelih organizma, v določenih primerih tudi na predelu ožilja.

 

 

Po opravljeni terapiji z »zeleno kapljo«, pa so rezultati presenetili , tako udeleženke »Zelene preobrazbe«, kot tudi nas same, saj so bila pri vseh treh prostovoljkah vidna občutna izboljšanja stanja predvsem na predelu prebavnega trakta, v določenih primerih pa celo na ostalih predelih organizma in ožilja.

 

 

Glede na rezultate primerjalne diagnostike z medicinsko termografijo, opravljene v skladu z mednarodnimi smernicami in protokoli, lahko torej z gotovostjo zatrdimo, da ima že enomesečna terapija z »zeleno kapljo« izredno pozitivne učinke prvenstveno na predel prebavnega trakta in s tem tudi na izboljšanje splošnega počutja in stanja organizma, kar pa je v našem primeru, s pomočjo medicinske termografije, tudi vizualno dokazano.