Probiotični ekstrakt za zdravo črevesno floro

VITAmahé

Podpira zdravje in dobro počutje prebavnega sistema

                        Zdrav prebavni sistem je garancija za zdravje, vitalnost in dobro počutje.
 

VITAmahé je dragocen probiotični* izdelek in idealen dodatek prehrani za vsak dan. Pomaga tudi kot pomoč pri rekonstrukciji in rehabilitaciji črevesne flore.

* iz grščine: "pro bios" = "za življenje"

VITAmahé je rezultat kombinacije starodavnega znanja naravne medicine in inovativne tehnologije. Zaradi edinstvenega postopka izdelave v svetovnem merilu je VITAmahé revolucionarno in poživljajoče živilo, ki lahko pripomore k našemu zdravju in dobremu počutju.

VITA-MAHÉ predstavlja izredno kombinacijo mikroorganizmov, zeliščnih ekstraktov in vode, najvišje kakovosti, ki je prepolna energije, zahvaljujoč posebnemu procesu proizvodnje ter je kot taka, posebej primerna za zagotavljanje zdravja črevesja. Če je črevesje zdravo, je zdrav tudi človek.


Vita-mahé
pomaga pri:
 • aktivaciji prebave in izboljšanju črevesne flore
 • boljšemu izkoristku hranilnih snovi in mineralov
 • izboljšanju oskrbe telesa z antioksidanti
 • zaviranju procesa staranja
 • regeneraciji in čiščenju (razstrupljanju) organizma
 • izboljšanju splošnega počutja


Zaradi naraščajoče onesnaženosti okolja, kemikalij v naši hrani in stresu, kateremu smo izpostavljeni na poslovnem in osebnem področju je naše telo oslabljeno. 
Posledice tega so pomanjkanje energije in zagona, utrujenost ali pomankanje koncentracije in neravnovesje prebavnega sistema.

Vedno znova smo opozorjeni na to, da se v črevesju skrivajo korenine zdravja, ki vplivajo na naše dobro počutje, vitalnost in zdravje. Ravnovesje v črevesju je osnova za zdravo telo, dobro počutje in jasen um. Če je naš prebavni sistem oslabljen, se posledice čutijo na celem telesu. Zato ni presenetljivo, da ima 80 % vseh bolezni svoj vzrok v telesu.

Raziskovalci so ugotovili, da so mnoge naše bolezni, neposredno ali posredno povezane s črevesjem.

'Vse bolezni se začnejo v črevesju.' Hipokrat

To sploh ni presenečenje, saj je črevesje eden največjih in najpomembnejših organov v našem telesu. Črevesje je izrednega pomena, saj vsrka vse hranilne snovi, ki jih telo potrebuje in tvori okoli 80% našega imunskega sistema. Te hranilne snovi in imunski sistem zagotavljajo osnovo za pravilno delovanje telesa ter tako tudi za zdravje in dobro počutje.

Črevesje, kot največji organ v telesu ima nekaj zelo pomembnih funkcij:
 • Odstranjuje odpadne produkte
 • Je sedež imunskega sistema in proizvaja protitelesa
 • Regulira raven vode
 • Proizvaja pomembne hormone

Kaj lahko naredim, da oskrbim svoje telo in celice s potrebnimi hranilnimi snovmi?
Ustrezna prehrana je ključ do oskrbe celic z ustreznimi hranilnimi snovmi. Z upoštevanjem naslednjih nasvetov lahko pripomorete k zdravju celice in celotnega organizma.
 • Uživajte hrano bogato z vitamini in hranilnimi snovmi

 • Pijte zadostne količine vode

 • Zmanjšajte porabo sladkorja in procesirane hrane

 • Izogibajte se hitenju pri jedi

 • Ne obremenjujte svojega črevesja s površnim žvečenjem in prehitrim požiranjem.

Ustrezna prehrana igra ključno vlogo za črevesno floro, vendar je potrebno upoštevati še druge dejavnike:

 • Izogibanje stresu

 • Bodite fizično aktivni

 • Poskrbite za zadosten spanec

Moč zelišč

Vse od začetkov zeliščarstva, so pozitivni učinki ciljane uporabe zelišč na človeški organizem, dobro znani. Milijoni mikroorganizmov, ki se nahajajo v zeliščih, nudijo telesu oporo in pospešujejo naravne procese v organizmu, ki ne delujejo več optimalno. Ni boljše rešitve, kot da to energijo izvlečemo in jo uporabimo tam, kjer jo potrebujemo.
VITA-MAHÉ tako nežno spodbuja črevesje pri opravljanju pomembnih nalog. Mikroorganizmi nudijo pomoč pri čiščenju telesa in aktiviranju črevesne flore. Spodbujajo absorbcijo hranilnih snovi in mineralov ter nudijo telesu pomoč pri presnovi. Resnična vrednost VITAmahé se skriva v veliki količini dragocenih mikroorganizmov . En sam mililiter VITA-MAHÉ, vsebuje kar 500 milijonov teh koristnih mikroorganizmov.
Nobene tuje sestavine kot so bakterije, kvasovke ali kemične substance niso dodane. Vse sestavine se med seboj dopolnjujejo v svojih učinkovinah.

Ste vedeli?
Zdrav človek ima nivo življenjske energije nekje med 6.000 in 7.000 enot Bovisa. VITA-MAHÉ lahko telesu zagotovi preko 30.000 enot Bovisa.

Enoto " Bovis" danes uporablja veliko znanstvenikov s področja metafizike kot enoto za merjenje življenjske energije. Glede na Bovisovo lestvico, hrana, ki ima manj enot Bovisa kot telo samo, odvzame telesu življenjsko energijo. Takšna hrana telo oslabi. Nasprotno, hrana, ki vsebuje več enot Bovisa, kot telo samo, telesu zagotavlja dodatno energijo in krepi naš organizem.

VITAmahé vsebuje več kot 13 zelišč. Zelišča se uporabljajo v medicinske namene že stoletja in imajo lahko pozitiven vpliv na zdravje in dobro počutje. Zelišča uporabljena v VITAmahé rastejo v nedotaknjenih področjih Alp, kjer živijo v simbiozi. Poleg dragocenih zelišč so druge sestavine še izvirska voda iz Alp, melasa in morska sol.
Samoumevno je, da so tla, na katerih rastejo zelišča, iz katerih nastajajo izvlečki za VITAmahé, brez komercialnih gnojil, pospeševalcev rasti za rastline, sintetičnih gnojil in škropil. Nadzorni organ za to področje je „Austria BIO Garantie“ (ABG).
Uporaba VITA-MAHÉ je zelo preprosta. Ekstrakt je pakiran v priporočljivih dnevnih odmerkih po 20 mlililitrov. Vzemite en odmerek dnevno, pred obrokom. Pakiranje v odmerkih ima več prednosti: VITA-MAHÉ ostane dlje časa svež, poleg tega ni potrebe po jemanju steklenice s sabo na potovanje.

Za zagotavljanje maksimalnega učinka, priporočamo redno jemanje VITA-MAHÉ.