Tehnologija vrtinčenja

MOLEKULARNA STRUKTURA

Princip delovanja Vita-life AcquaPhi temelji na elektromagnetnih lastnostih vode in njeni molekularni strukturi.


MOČNO VRTINČENJE

 

Restrukturira in revitalizira vodo z ustvarjanjem močnega toka v obliki vodnega vrtinca.


ZMANJŠANA VSEBNOST ONESNAŽEVALCEV VODE

Vita-life AcquaPhi močno znižuje stranske učinke onesnaževalcev v vodi in povečuje razstrupljevalno moč običajne vode iz vodovoda.

VIŠJA VSEBNOST KISIKA

Spremeni molekularno strukturo vode na način, da ima voda višjo vsebnost kisika in poseduje višji koeficient prevodnosti.

HARMONIZIRANA GEOMETRIJA, DNK IN SKALARNO POLJE

 

Proporci »Zlatega reza« (angl. »Golden Ratio«), so osnova inženiringa, dizajna in delovanja Vita-life AcquaPhi. Parametri dizajna temeljijo povsem na proporcih »Phi« in »Pigreco«. Njegova oblika, popolna naravna oblika jajca, posnema obliko starodavnih zbiralnikov vode in njihove prednosti in lastnosti. Hidravlični sistem, vgrajen v Vita-life AcquaPhi, je natančna replika oblike DNK in proporcionalnosti »Phi«.

NARAVNE FREKVENCE IN METAMATERIALI

Vita-life AcquaPhi izkorišča posebno matriko materialov, ki imajo sposobnost, da brez neposrednega dotika, vplivajo na molekularno strukturo vode preko emitiranja posebnih frekvenc. Te frekvence najdemo povsod v naravi in eksotična matrika materialov v Vita-life AcquaPhi, ima skoraj neskončno sposobnost njihovega emitiranja.

»VODNI SPOMIN« IN MAGNETNA POLJA

Vita-life AcquaPhi uporablja magnetna polja s ciljem izničenja energijskih sledov onesnaževalcev, ki so bili v kontaktu z vodo. Na ta način vodne molekule »izgubijo« star, obstoječ spomin in so pripravljene sprejeti nove informacije.


HEKSAGONALNO STRUKTURIRANA VODA

Rezultat transformacije je revitalizirana voda, ki tako pridobi in vsebuje večjo »življenjsko moč in energijo«. Vodna struktura se reorganizira v manjše heksagonalne enote (»grozde«). Heksagonalna struktura vode je enaka strukturi naravne izvirske vode in, kot takšna,  pozitivno spodbuja in deluje na naše zdravje.